Nederlands Golfmuseum Open Hickory Toernooi op 22 april 2017

Uitnodiging om deel te nemen én verzoek om helpende handen

Hallo beste golfvrienden,

Velen zullen zich de opening van het museum op 22 april vorig jaar nog kunnen herinneren. Een fantastische dag met wonderbaarlijk mooi weer, oude koetsjes met paarden, klassieke Rollsen, een demo Hickory golf en een echte Hickory wedstrijd. Voor degenen, voor wie Hickory onbekend is, Hickory hout komt van de Hickory boom en werd vroeger gebruikt voor de shafts van de golfstokken. In Hickory toernooien wordt gespeeld in kleding in de jaren 20 stijl en dan heb ik het natuurlijk over de vorige eeuw. Ook bij de opening gingen velen in Hickory stijl gekleed. Retro is in!

Jammer dat niet iedereen bij de opening kon zijn, er was op die dag ook competitie. Maar…, wat in 2016 jammer was, gaan we in 2017 natuurlijk niet weer jammer laten zijn.

Ik heb goed nieuws voor jullie: Mede door het succes vorig jaar heeft de Dutch Hickory Society besloten om vanaf 2017 hun officiële Hickory toernooi jaar te laten beginnen op onze golfbaan met The Dutch Golf Museum Open Hickory Tournement, een toernooi dat voortaan jaarlijks door het golfmuseum zal worden georganiseerd.

Wanneer?

Precies op onze eerste verjaardag, 22 april 2017. Dat is een zaterdag en nee, er is dan géén competitie! Jullie kunnen dus allemaal meedoen en met korting omdat leden geen green fee hoeven te betalen. Waar we ook heel erg blij mee zijn als jullie, wanneer je besluit om niet mee te spelen, het leuk vinden om ons te helpen bij het toernooi. Bijvoorbeeld opvang en registratie bij binnenkomst, bijvoorbeeld om te zorgen voor baancatering, bijvoorbeeld spelers te wijzen hoe ze naar hun hole moeten (shot gun). Ook zoeken we nog een wedstrijdleider en een referee. Klik HIER voor het volledige programma en deelnamecondities.

Hebben jullie zin en tijd om ons op die dag bij te staan? Schiet me aan op de baan, of stuur een berichtje naar John Ott, Maria of mij. Een mailtje naar info@golfmuseum.nl komt ook altijd goed.

Het Nederlands Golfmuseum wenst jullie allemaal een gezond, sportief en gelukkig 2017!

Namens het bestuur,
Ferd Vrijmoed