Baanwerkgroep gaat weer van start

Vanaf dinsdag 3 december zal een Baanwerkgroep bestaande uit vrijwilligers van GC Bleijenbeek aangevuld met enkele medewerkers van Greenkeeping actief zijn in de baan om snoei- en opschoon activiteiten uit te voeren.
Op de eerste oproep voor vrijwilligers hebben tot op dit moment 7 leden gereageerd. Het zou mooi zijn als we op een aantal van 10 á 12 uit zouden komen waardoor de gemiddelde bezetting per ochtend rond de 6 á 8 kan zijn en dat is een mooie groep om veel werk te verzetten.
Dus wie zich alsnog wil aanmelden, je bent van harte welkom. We komen dinsdags om 8.30 uur bij elkaar voor een kopje koffie en kort werk overleg en gaan daarna de baan in. Rond 11.00 uur een korte koffiepauze en we stoppen om 12.30 uur en dan eten we een kop soep en een broodje. Drank en spijs worden ons aangeboden door de baan eigenaar. Natuurlijk is het zo dat je niet verplicht bent om elke dinsdag aanwezig te zijn. Iedereen heeft wel eens een andere afspraak en het blijft uiteraard vrijwilligers werk zonder verplichtingen.
Er wordt een groep-app opgezet om met elkaar te communiceren, bijvoorbeeld voor het geval dat de weersvoorspellingen zo slecht zijn dat er niet gewerkt kan worden.
Kom gerust een keer een kijkje nemen of zie de resultaten als je een ronde loopt. Een voldaan gevoel na een ochtend in de weelderige tuin van het landgoed te hebben doorgebracht is de beloning voor je inzet.

Voor aanmelding:

Tjeu van der Cruijsen, 06-51332636, tcruijsen@cimbv.nl