4 stokkenwedstrijd

De derde deelname aan deze wedstrijd heeft eindelijk een positief resultaat gebracht. Mijn ‘eerste’ eerste plaats….. Waar ik de eerdere jaren wekenlang bezig was te bedenken met welke stokken ik de baan in zou gaan, heb ik dit jaar de eerste 4 stokken genomen waar ik op hole 1 mee placht te beginnen. Het resultaat is bekend, welke stokken het waren hou ik nog eventjes geheim!

(onze voorzitter in actie)

Dank aan mijn flightgenoten Riet Verijdt en Paul Bonants. Zonder hun inspirerende en opbouwende opmerkingen was ik zeker niet zover gekomen. Een tip voor alle deelnemers: probeer een van hen volgend jaar in je flight te krijgen….succes verzekerd.
Eveneens dank aan de greenkepers voor de goede conditie van de baan, aan de weergoden voor hun goedgezindheid en tot slot aan Loek en zijn keukenbrigade voor de smakelijke soepen tijdens de gezellige nazit!
Ik weet zeker dat wij met z’n 52-en een hele gezellige dag hebben gehad en spreek de hoop uit dat Loem volgend jaar weer de organisatie op zich neemt.

Allen een heel gelukkig, gezond en sportief jaar toegewenst.

Hans de Leeuw