Bijzondere prestaties, zoals eagles, hoe zit het ook alweer?

De club houdt lijsten bij van bijzondere clubprestaties, zoals eagles, hole-in-ones en het baanrecord. Deze lijsten vind je onder Diversen > Eregalerij > Bijzondere Prestaties. In onze eregalerij staan ook Helden van Bleijenbeek, Kampioenen en Bokalen.

Erkenning van een bijzondere prestatie gebeurt door de Regel en Handicap commissie (R&H). Dit staat beschreven in het document Definities bijzondere prestaties, dat je vindt op de pagina van de R&H-commissie. Een bijzondere prestatie dient dan ook gemaild te worden naar de R&H-commissie (CC webmaster).

Alleen indien de melding voorzien is van een scan van een ingevulde en ondertekende kaart, of de score van de clubwedstrijd in e-golf4u staat, zal de prestatie direct op de site worden geplaatst, vooruitlopend op goedkeuring door de R&H-commissie.

Inmiddels zijn we ook bezig om de eregalerij om te zetten van losse (PDF-) documenten naar webpagina’s die een echt onderdeel zijn van de website. De lijst van Bijzondere Prestaties is als eerste omgezet. (Update 22 juni) Inmiddels is de hele eregalerij omgezet.

Het webmasterteam.