Einde seizoen Old Grand Dad 2019

 

Einde seizoen Old Grand Dad 2019

De Old Grand Dad competitie “ best of three netto en bruto” zit er weer op. Woensdag j.l. werd deze serie wedstrijden afgesloten met hapjes nieuwe haring en bitterballen. Complimenten aan de keuken.

 

De afsluitende wedstrijd werd gewonnen door grootvader Ton Gerrits en door deze score werd hij ook de best golfende Opa 2019 van golfclub Bleijenbeek. Beste Bruto speler werd Tjeu van der Cruijsen, hij ging op de laatste speeldag Cas Janssen voorbij. Voor de Regio finale die 17 juli 2019 op De Stippelberg gespeeld wordt hebben zich geplaatst de beste 4 Stableford spelers: Ton Gerrits; Piet Lucassen; Herman Thoonen en Hennie Janssen. Verder is geplaatst de beste Bruto speler: Tjeu van der Cruijsen. Het gebeurt elk jaar weer dat geplaatste personen verhinderd zijn. Dit jaar dus ook. Herman Thoonen gaat de 4-daagse lopen. Zijn vervanger zou zijn Michel van de Heuvel. Maar Michel heeft dan zijn vakantie gepland. Henk Smale is alsnog de gelukkige die hem mag vervangen.

Met bovenstaande is ook dit jaar aan de 2de doelstelling van de Old Grand Dad Club voldaan. Namelijk gezelligheidsgolfwedstrijden voor grootvaders. Echter het gaat om de 1ste doelstelling: Golfende grootvaders ondersteunen jeugd met een beperking. Met hun jaarlijkse bijdrage is het mogelijk diverse projecten te realiseren van de Old Grand Dad Club Nederland. Deze projecten zijn meestal gericht op beweging en spel.

Hierbij wil ik de vele grootvaders die lid zijn van de Old Grand Dad Club Nederland bedanken voor hun jaarlijkse bijdrage.

Ben je grootvader word dan ook lid van de Old Grand Dad Club (minimale donatie € 20,= per jaar ). Stuur een mailtje naar fennell.ploum@outlook.com of een Appje naar James Fennel 0652006228.

Groet James Fennell,
Clubconsul OGD Golfclub Bleijenbeek