Impressie Vrijwilligersdag op 22 september 2018

Zaterdag 22 september hebben wij een fantastische vrijwilligersdag mogen organiseren. De dag begon al vroeg voor Nelly en mij met het opzetten van het terras voor de baancatering. Om 12:00 liep het restaurant vol met vrijwilligers. De koffie was bruin. En de kaarten werden verdeeld. We speelden de normale combiwedstrijd. Om een uur hadden we 18 holes bezet en kon het feest beginnen. Al snel kwamen de eersten aan op ons terras bij hole 1. En konden gelijk het door onze voorzitter opgeknapte toiletgebouw bewonderen. Een mooi staaltje van vrijwilligerswerk van Roel. BRAVO.

De garnaaltjes fietsten erin, evenals het wijntje natuurlijk. Een enkeling hield het op spa rood. Ik zei nog tegen Nelly: die gaan voor de winst. Rond 17:00 druppelde het restaurant vol. En gingen de ballen in het rond (bitterballen in dit geval). Om 18:15 nam Roel het woord en de telefoon. En had hij de nieuwe vrijwilligster van het jaar aan de lijn:

Angelica Fennell

Angelica gaat het stokje van mij overnemen. Een waardige opvolgster en dik verdiend.

Daarna volgde de prijsuitreiking. De volledige uitslag staat op de site, maar twee zal ik er hier noemen: Bij de dames Nici Schröder en bij de heren Harry van Hout, waren de toppers vandaag.
Het dichtst bij de fles: Geeranne Gimbrère.
Het dichtst bij de kuil: Marijke van Dam en Roel Janssen.
De verste slag: Petra Swarts en Rudy Clerkx.

MAAR DAAR GING HET VANDAAG NIET OM

De horeca had zich weer van de goede kant laten zien met een fantastisch diner. Een pluimpje voor de keuken en bediening. Om 22:00 begon het restaurant leeg te lopen. Ik wil Herman en James nog bedanken voor het opzetten van de wedstrijd en de hulp bij de uitslag. Al moet het wel van mijn hart dat ik op advies van James om 13:00 startte ipv 12:00, zodat we het laatste uurtje nog een regenbui op ons dak kregen.

Allemaal bedankt dat ik het afgelopen jaar jullie vrijwilliger mocht zijn, en ik wens Angelica veel fun het komende jaar!

Nelly en Loek