Louis Dekkers 2017 Master Par 3-4

Je kan alleen meedoen op uitnodiging. Mijn voorbereiding bestond uit een vrijdagmiddagje op het terras bij De Piek en een gesprek met Hennie Janssen die enkele tips uit het werk van golflegende de heer Steenkamer aanhaalde: 3% techniek en 97 % concentratie. Oftewel je denkt de bal in de hole.

Het was echt golfweer. Na het opwarmen op zaterdag kwam ik op de parkeerplaats en daar stonden de koetsen al klaar. Jammer genoeg niet voor de  Par 3-4 maar voor de CC. Er hing een gezellig sfeertje. Enkele concentratiefoutjes tijdens de ronde daargelaten, verhinderde dat me niet om als eerste te eindigen; 62 slagen, 55 punten.
Ik was verrast om te horen dat topper, de zeer gewaardeerde Marcel van Baal de commissie gaat verlaten en een andere hobby heeft gevonden. Fietsen. Commissielid Willy Theloosen deed een woordje en overhandigde aan Marcel een envelop met inhoud vrij te besteden, uiteraard in een fietsenzaak…Dumoulin opgepast! 
Verder was er een blije Theo Jans die zijn tweede prijs kon opeten, pure chocolade.

Uiteraard ben ik een beetje trots om de Masters te winnen. Om de emoties een beetje de baas te kunnen overweeg ik een gesprekje met een psycholoog. Rest me nog de commissie te bedanken en de medespelers, zonder kunnen we niet.

Groet,
Louis