Nieuwsbrief nummer 1 2018: De Bleijenbeker 2.0

 

Beste leden,

Met trots presenteert de nieuwe PR-commissie haar eerste BLEIJENBEEKER 2.0. Dit is de opvolger van ons roemruchte papieren clubblad van een paar jaar geleden. Daar is men uit bezuinigingsoverwegingen toendertijd mee gestopt, maar ook in de veronderstelling dat de leden wel naar de website van de club zouden gaan om het laatste nieuws van de club en haar leden te volgen. Helaas is dit niet het geval geweest en bleven dus vele leden verstoken van de laatste wetenswaardigheden van de club. Het zelfde geldt trouwens voor de wedstrijdkalender, vandaar dat deze nu ook te bezoeken is zonder in te loggen en het dus makkelijker is om te kijken of er een geschikt leuk evenement zich aandient.

De PR-commissie , bestaande uit Geeranne, Rüdiger, Boudewijn, Tom bestaat pas sinds kort, maar wij zijn van mening dat we zo snel mogelijk de herboren BLEIJENBEEKER 2.0 moesten presenteren al is het alleen maar als leuk leesvoer voor u op vakantie… Dus in de loop van de komende tijd zal het zijn definitieve vorm krijgen met nog meer rubriekjes en nog mooiere lay-out. Ook verwachten wij van u als leden zoveel mogelijk input, qua feedback, maar ook met ingezonden stukjes en/of wetenswaardigheden en grappige voorvallen met name voor de rubriek “wist-je-datjes”.

Dus beste leden: pak een luie stoel, een mooie fles wijn en eventueel iets te knabbelen en open gauw deze onze digitale nieuwsbrief.

Veel leesplezier!!
Namens de PR-commissie, Roel Kamps.

 


Tip: voor volledig scherm, klik, indien het aanwezig is, midden-boven op het vierkantje (PC-versie). Met ESC verlaat je volledig scherm weer. Bij andere versies (m.n. op mobiele apparaten) ontbreken deze mogelijkheden.

Je kunt ook de gewone versie van de nieuwsbrief openen door hier te klikken.