Old Grand Dad 2019

Beste Grootvaders van Golfclub Bleijenbeek

Het nieuwe seizoen van de Old Grand Dad is weer begonnen. We gaan er tegenaan onder ons motto “Samen gezellig golfen en samen doneren”. Dit om jeugd met een beperking d.m.v. onze donaties via allerlei projecten mogelijkheid te geven tot beweging en spel.

Meer hierover is te vinden op: www.oldgranddad.nl Op deze site staat ook allerlei informatie over kleinschalige projecten van de Old Grand Dad Club. Iedereen kan verzoeken indienen om een project te ondersteunen. Neem contact op met de clubconsul, hij kan je allerlei info geven.

Ook dit jaar gaan we weer 4 wedstrijden op woensdag spelen. Gecombineerd met de herendag op 10 april; 8 mei; 29 mei en 19 juni. Op 10 april hebben we een shotgun start om 10.00 uur. De 14 daagse weersvoorspelling ziet er goed uit. Het wordt een zonnige dag. Dus meld je tijdig aan. Na afloop is er een kleine verrassing van de keuken.

Ben je grootvader maar nog geen donateur van de Old Grand Dad Club Nederland, wordt dan ook donateur. Minimale donatie is € 20,00 per jaar. Het donateurschap staat los van het meespelen op de herendag. Mocht je liever niet meespelen of kan je nooit op woensdag maar wil je als trotse Opa van je kleinkinderen toch donateur worden, stuur dan een mailtje naar de clubconsul: fennell.ploum@outlook.com. Appen kan ook naar 06 5200 6228.

James Fennell
Clubconsul OGD Golfclub Bleijenbeek