Onverwachte gift van een frisch gebackener Großvater

Dinsdag 9 juli nam ik bij ons op de club deel aan een zogenaamd Freundschaftsspiel met leden van Golfclub Schloss Moyland.

‘s Morgens hoorde ik dat een van de Duitse deelnemers een paar dagen eerder voor de eerste keer grootvader geworden was. Ik was niet de wedstrijdleider van die dag maar ik vond het wel zo aardig om vooraf aan de prijsuitreiking aan deze vers gebakken Opa een aandenken te geven van de Old Grand Dad Club Nederland. Eerst heb ik die Duitsers uitgelegd dat er in Nederland een Old Grand Dad Club is en dat er zo’n 6000 Opa’s jaarlijks doneren voor het goede doel….enz enz. En ik had voor hem een OGD golfbal en een Opa marker.

Wat ik niet verwacht had is dat hij dit zo leuk vond dat hij mij spontaan € 50,00 gaf om te doneren.
Ik zal dit via mijn rekeningnummer naar de OGD overmaken met als omschrijving: Spende von Achim Tebartz Mitglied Golfclub Schloss Moyland.

Heel leuk dat er toch nog onverwachte dingen gebeuren.

Groet,
James Fennell
Clubconsul OGD Golfclub Bleijenbeek