Petra Swarts is de nieuwe collega van webmaster Roel

Dankzij een oproep in ons clubblad, wordt het onderhoud aan de website nu ook ondersteund door Petra Swarts. Sinds Jan Cruijsen in april na vijf jaren afscheid nam als webmaster, werd de website door alleen Roel onderhouden en was er geen back-up. Gelukkig heeft Petra nu die leemte ingevuld en inmiddels is zij enthousiast van start gegaan. In eerste instantie als webredacteur. Dat betekent dat zij zich, samen met Roel, zal bezighouden met het bijwerken van de inhoud van de website; zoals het plaatsen van berichten en bijwerken van webpagina’s. Zij is hier al mee begonnen, en zal zich de komende tijd hierin verder bekwamen. De technische zaken van de website blijven, in elk geval voorlopig, in handen van Roel.

Petra is voor velen van ons geen onbekende. Zij golft al sinds 2011 en is sinds langere tijd ook actief als vrijwilliger (wedstrijdleider van diverse wedstrijden op de Par 3-4  en van de maandagwedstrijden op de CC).  In het dagelijks leven is Petra ook nog 4 dagen per week werkzaam als administratief medewerker bij de Gemeente Meierijstad (Veghel/Schijndel/Sint-Oedenrode). Omdat ze graag met computers werkt, en hier aardig mee overweg kan, leek het haar leuk om websitewerk te gaan doen. En daar ben ik maar wat blij mee.

Voor het aanleveren van websitenieuws verandert er niets: Petra en ik hebben allebei toegang tot de mail van webmaster@golfclubbleijenbeek.nl en we zorgen er samen voor dat het nieuws wordt geplaatst of de informatie wordt bijgewerkt.

Roel Janssen