Prachtig resultaat voor onze beginners!

Zondag 15 april was de dag van de wedstijd voor golfers zonder handicap en golfers met een handicap boven de 36. Er hadden zich 20 personen aangemeld, die onder de bezielende begeleiding van 7 vrijwilligers de strijd met elkaar aanbonden. De doelen liepen nogal uiteen; sommigen wilden hun handicap verlagen, anderen gingen voor een plezierige golfdag en er waren verschillende spelers die een eerste kaart gingen lopen omdat ze 9 april jl. hun theorie-examen met succes hadden afgerond. Er heerste dus de nodige spanning in het restaurant. Nadat de flightindeling bekend was gemaakt, werd in shotgun gestart op de par 3-4 baan voor 9 holes.
Dat de ballen niet altijd de gewenste richting hadden of soms hun doel voorbij schoten, deerde nauwelijks. Het fanatisme en het plezier spatten ervan af.

 

Na de wedstrijd werden we in het restaurant ontvangen met koffie, thee en limburgse vlaai. Dit werd ons aangeboden door de BV.

 

Toen kwam het spannende gedeelte. Er werd druk berekend wat de stableford punten waren.
Uiteindelijk kwam de uitslag:
1ste werd Elisa Homan met 27 punten, dus een verlaging van handicap 54 naar 45.
De tweede plaats werd gedeeld door drie mensen, te weten Nelleke Jongebreur, Erik Indewey en Ilona Deckers, alle drie met 23 punten. Zij behalen hun EGA-handicap en gaan gelijk met 5 punten omlaag naar handicap 49.
3e plaats was voor André van den Bosch met 22 punten. Hij gaat nu van handicap 46 naar 42.

 

Proficiat allemaal met het behaalde resultaat.
Het was een mooie dag met enthousiaste mensen en wij hopen jullie allemaal 8 juli weer te mogen begroeten voor de volgende wedstrijd.

Namens de introductiecommissie
Tiny en Ron Beumer