Seizoens Openingswedstrijd 2019

Ja, je begint het stilaan te merken…… De kortste dagen liggen al gedeeltelijk achter ons.  Langzaam maar zeker klimt de zon hoger (dat was de afgelopen dagen zeker niet het geval) aan de hemel en worden de dagen gelukkig weer langer. Verschillende leden van Bleijenbeek hebben kosten noch moeite gespaard voor een optimale voorbereiding. De één ging naar Turkije, de ander naar Spanje of Portugal voor een heuse trainingsstage. Want niemand wil bij dit eerste grote festijn van het golfseizoen een ”flater” slaan.

Zondag 24 maart wordt de Seizoens Openingswedstrijd op de Par 3/4 en op de CC gespeeld. Inschrijven voor de wedstrijd kan via Egolf4U. Wacht niet te lang met inschrijven, maximaal aantal deelnemers bedraagt 36 op de Par 3/4 en 42 deelnemers op de CC!

De horeca heeft speciaal voor deze dag een daghap samengesteld, waaraan u voor € 16,50 p.p. kunt deelnemen.
Keuze uit de volgende mogelijkheden.
• Stoofpotje van rund met oerbleij bier
• Verse koolvis met groene kruidenkorst en beurre blanc
• Spies van paddenstoelen met oosterse marinade, bosui en cassave
Alles natuurlijk met bijpassende groenten op bord en onbeperkt frites en salade.
Wanneer u wilt deelnemen aan de daghap graag “horeca” aanvinken. Uiteraard is ook een niet-golfende partner van harte welkom om aan de daghap deel te nemen

Namens de WECO een sportief maar ook een gezellig golfseizoen toegewenst, te beginnen met de Seizoens Openingswedstrijd.
Graag tot ziens op zondag 24 maart!

Faziel & Hans