Seizoensafsluiting Ladiesday 2019

Dinsdag 22 oktober was de seizoensafsluiting van de Ladiesday 2019. Angelica had voor deze dag een funwedstrijd georganiseerd omdat de uitslag al bij de wedstrijdleiding over het golfseizoen van de Ladiesday bekend was. We hadden er zin in en de weergoden waren ons deze keer goed gezind. Het was droog, wel jammer dat 2 dames, die altijd op dinsdag aanwezig zijn, niet aan deze wedstrijd mee konden doen omdat er geen buggy’s in de baan mochten vanwege de natte baan.

Omdat het shotgun was kwamen allemaal weer in het clubhuis om daarna te genieten van een hapje en drankje. Na de heerlijkheden dan toch het spannende moment, wie heeft de meeste bruto- en wie de meeste nettopunten bij elkaar gesprokkeld over dit seizoen. Angelica maakt het even spannend…………..maar dan blijkt dat ik de meeste nettopunten heb verzameld en Wilma (Smits) de meeste brutopunten en dus weer de echte kampioen van het seizoen is geworden. Nogmaals proficiat Wilma!! Ik was zeer verrast dat ik winnaar was van de meeste nettopunten en ben daar erg blij mee. Volgend jaar toch proberen nog beter m’n best te doen, haha.

We hebben nog een zeer gezellige nazit gehad en één dame, die niet met een buggy op de baan mocht, is ook nog gekomen om er gezellig bij te kunnen zijn.

Hierbij wil ik de wedstrijdleiding van de Ladiesday heel erg bedanken voor alle energie die zij in de Ladiesday steken. Met name Angelica, die op de laatste wedstrijddag er een speciaal tintje aangeeft. Chapeau!

En………….. bij deze, dames van harte wil uitnodigen om ons eens te vergezellen op dinsdagochtend. In de winter spelen we 9 holes par3-4 en 9 CC in shotgun, zodat we daarna de mogelijkheid bieden om met elkaar een kopje koffie/thee te drinken en nog wat na te praten. Zie hiervoor op de clubwebsite, na inloggen onder E-Golf4U en daarna wedstrijden. Ik zou zeggen, schrijf je in en doe gezellig mee.

Namens Wilma en Henriëtte, Hartelijke groet.