Seizoensopeningswedstrijd 2019 par 3 /4

Op zondag 24 maart was het dan zover, 27 golfers hadden zich ingeschreven voor deze wedstrijd. Het weer was prima: praktisch geen wind en het zonnetje liet zich voorzichtig zien. Ideaal golf weer. Later op de dag zouden we vaststellen dat de baan er goed verzorgd bij lag.

Helen heette ons hartelijk welkom en wenste iedereen succes en veel plezier toe. Mijn flight samen met Anni en Piet mocht starten op hole 9. Om precies 12.30 uur klonk het hoorngeluid. Willy gaf met dit signaal aan dat we mochten starten.

Mijn eerste swing ging prima en kwam op het randje van de green terecht. Zo’n eerste slag geeft je meteen een goed gevoel. De verdere wedstrijd verliep vlot. Die dag lukte bijna alles, de bal rolde nu langs de bunker en niet erin. Bij het putten bleef de bal niet 2 cm vanaf de hole liggen, maar rolde er nu in.
Veel golfers zullen dit wel herkennen: de ene dag lukt bijna alles en de volgende dag gaan heel veel slagen niet, of anders dan je bedoelt. (Ik weet nog steeds niet hoe dat mogelijk is.)
Rond 15.00 uur hadden wij onze 18 holes gespeeld, we hadden alle drie een mooie score behaald.

In het clubhuis werden door onze voorzitter Roel de scores bekend gemaakt. Ik mocht de eerste prijs in ontvangst nemen.

Helen en Willy bedankt voor het organiseren van deze zeer geslaagde dag.

Tonny Hendriks-Arts