Slotdag van de Senioren-inloop seizoen 2019 – “Sprookjes bestaan”

Afgelopen donderdag, 26-09-2019 jl., was het de slotdag van de Senioren / Hang – ouderen inloop seizoen 2019. Zoals altijd waren deze inlopen perfect georganiseerd door ons aller Loek en Nellie Laurier. De regen speelde in het begin enigszins parten maar gaandeweg werd het droog en zelfs het zonnetje liet zich nog even zien. Op hole 1 CC werden we getrakteerd op een overheerlijk bordje wildragout met een glaasje witte of rode wijn of een glas H2O.

De flight-indeling was zodanig dat we allemaal zo goed als gelijktijdig uitgespeeld waren en in het clubhuis konden gaan genieten van een drankje. Sommigen namen eerst een hoognodige douche waaronder ook mijn persoontje, wel zo prettig voor je tafelgenoten!

Rond 18.30 uur gaf Loek het startsein dat we konden gaan eten en over eten gesproken: het hele seizoen en vandaag was het eten heel erg goed en Superlekker en daarvoor “Alle Hulde en Lof” voor de koks , keukenpersoneel alsmede de horecamedewerkers!!! Tijdens het diner nam Loek het woord en maakte bekend wie er een Birdie had gescoord en in aanmerking kwam voor een Birdie-bal met een daarbij behorende kus van ons aller Nellie. Winnaar van vandaag was Han Borst met 41 punten. Tevens was er vandaag als extra prijs een Longest ingelast voor zowel dames als heren op hole 1 CC. Bij de dames was het Marie-Jose Jamin de winnares en bij de heren Ferd Vrijmoed. Beiden wonnen een echte “ouderwetse” driver houten 1 en vonden het een prachtige prijs.

Daarna nam Gerda Klerkx het woord tot Loek en Nellie en bedankte hen namens ons allen voor hun inzet dit seizoen en sprak de wens uit om het volgend jaar weer te willen organiseren. Loek mocht een doos Steenbrugge Tripel ontvangen, rijkelijk gevuld met golfballen en daartussen verstopt een tinnen drinkflesje in de vorm van de clubhoofd van een Driver en daarbij uiteraard een fles whiskey om deze te kunnen vullen. Nellie mocht een mooie bos bloemen en een fles wijn en een doosje bonbons in ontvangst nemen.

Vervolgens nam Loek het woord en de regie weer over en maakte toen de eindwinnaar van de Wissel-Laaf 2019 bekend. Zoals cabaratier Harry Jeckers ooit zei … Wat gebeurt er ???? … werd mijn persoontje, Grad Ruijs, zomaar uitgeroepen tot winnaar van de “Wissel-Laaf”. Die had ik echt niet aan zien komen dus ik was vol ongeloof maar tevens aangenaam verrast. Veel felicitaties, handjes en kusjes vielen mij ten deel en ik mocht zelfs op de foto met Loek en Nellie. Tja .. na afloop naar huis met de Laaf en ik moet je zeggen dat ik mijn handen er vol aan had!


log in voor toegang tot de foto's


Hannie, mijn vrouw en veel van mij gewend, was zeker niet jaloers… ze vond het zelfs leuk .. maar wist wel te vertellen dat de LAAF maar op de logeerkamer moest komen te staan. Nu maar hopen dat als ik er ‘s nachts uit moet voor een sanitaire stop … ik geen aanval krijg van “Slaapwandelen” en mijn oor te luisteren leg op de verkeerde kamer anders kan ik mijn ontbijtje op bed voortaan wel vergeten.

Zoals vermeld … “Sprookjes bestaan” …. Dat kan best wel eens waar zijn …. want vanaf nu kan ik zeggen …. Ik leef in een Sprookjes- ereld : DE LAAF SLAAPT OP ZOLDER !!!!

mvg. Grad Ruijs