Trainingsstage Malaga

Van 21 februari /m 26 februari zijn wij met een groep van 14 mannen waaronder 12 competitie spelers van Golfclub Blijenbeek op trainingsstage geweest in de omgeving van Malaga.

Na een winterperiode waarin elke zaterdag onder barre weersomstandigheden werd getraind, werd het tijd om al het geleerde in de praktijk om te zetten. Dit jaar was het appartement complex Ona Campanario in Calahonda als uitvalsbasis voor deze trainingsstage uitgekozen. 

In 5 dagen tijd werd er op 5 verschillende banen gespeeld waaronder Cabopino, La Cala, Antequera, Alhaurin en El Chaparral. Stuk voor stuk mooie maar vooral ook uitdagende banen, waarbij de noeste trainingsarbeid van de afgelopen periode omgezet kon worden in de praktijk. Na elke trainingsdag werden de resultaten strokeplay, stableford en birdies zorgvuldig bijgehouden en tijdens een welverdiende maaltijd die samengesteld werd door een sport diëtiste, geëvalueerd. Een aantal sponsoren, 14 in totaal hebben er voor gezorgd dat er elke dag fantastische prijzen beschikbaar waren voor de verschillende dagwinnaars. Op de laatste trainingsdag, waarbij er gespeeld werd op El Chaparral werd er na afloop nog een hapje en een drankje gedaan. Hierbij werden de overall winnaars bekend gemaakt die over de afgelopen 5 dagen de minste slagen, de meeste stableford punten en de meeste birdies hadden gescoord.

Tijdens de laatste speeldag en tijdens de terugreis werd er druk geëvalueerd en er werden al weer planen gesmeed voor de trainingsstage in 2020.

Mannen bedankt voor jullie positieve bijdrage in deze wat mij betreft geweldige week. Ik heb ervan genoten.

Ben Dingemanse