Verslag Pinkster koppeltoernooi 10-6-2019

Op 10 juni hebben we weer het jaarlijkse Pinkster koppeltoernooi met 52 deelnemers gespeeld.

De weersverwachtingen waren vooral voor de namiddag niet echt goed te noemen, achteraf is dat reuze meegevallen en hebben we de hele wedstrijd met prachtig weer kunnen spelen.

 

We speelden een Foursome wedstrijd met 3 koppels per flight. Dit zou kunnen betekenen dat het dan heel druk op de greens en op de tees zou kunnen worden, maar de organisatie t.w. Petra en Helen hadden tijdens de briefing duidelijk gevraagd om de wedstrijd rustig en niet te luidruchtig te spelen. Ik moet ook zeggen dat iedereen zich daar prima aan gehouden heeft, allen chapeau!

Wij speelden in een gezellige, sportieve flight met Marja, Enno, Grada en Hennie, nogmaals bedankt. Deze keer pakte de wedstrijd voor ons erg goed uit, niet alleen de weergoden maar ook de geluksgoden waren ons zeer goed gezind. Met 3 birdies, 6 parren en 8 bogeys kwamen we op 41 Stablefordpunten, waardoor we Mieke en Ton Lückers met 39pt en Annie en Theo Jans met 40pt nipt voor bleven.

De gezellige nazit met de lekkere hapjes maakten deze dag kompleet. Nogmaals Helen en Petra van harte bedankt voor deze gezellige en goed georganiseerde wedstrijd.

Groetjes,
Henriëtte & Bert