Hulp van uw Webmaster Golfclub Bleijenbeek

Actuele Berichten (klik voor alleen actuele)(klik voor alle)

26-sep-2018 Inlogproblemen zijn opgelost. Sinds 24 september waren er problemen met in- en uitloggen bij e-golf4u. Bij inloggen verscheen vaak een wit scherm met “Token field cannot be empty”. Uitloggen mislukte met een blanco scherm. E-golf4u heeft inmiddels laten weten dat het probleem is verholpen. Je kan weer normaal inloggen.

24-sep-2018 Oplossing voor E-mail-problemen. Dit is alleen relevant voor leden die gebruik maken van een e-mailadres dat eindigt op @golfclubbleijenbeek.nl: Sinds 19 september kun je problemen ervaren met het ontvangen en versturen van e-mail vanuit je @golfclubbleijenbeek.nl-account. Dit is het gevolg van een verandering bij onze hosting-partner, waar onze website en e-mailserver draaien. Je ontvangt dan geen e-mails meer, en kunt ook niet verzenden. Je kunt dit oplossen door hier verder te lezen nadat je hebt ingelogd.

23-sep-2018 Webmaster-berichten: Hier vind je vanaf nu actuele berichten van de webmaster. Als je problemen ervaart met de website of e-mail, kun je altijd hier even kijken of het probleem en de oplossing al bekend zijn.

Groeten, Webmaster Roel

Problemen met Aanmelden op de Site

De website is niet beschikbaar en er verschijnt een melding als “Er kan geen veilige verbinding tot stand worden gebracht”. Dit kan gebeuren als je een verouderde internetbrowser gebruikt, die niet meer wordt bijgewerkt. Sommige oudere browsers hebben moeite met de beveiliging van onze website. Dit gebeurt vooral bij oudere mobiele apparaten van Samsung, als je browset met hun eigen browser Internet (het wereldbolletje). Je kunt dit oplossen door een moderne browser te installeren, bijvoorbeeld Chrome of Firefox. Windows Edge en Apples Safari doen het ook prima.

Neem contact met me op, als je het probleem niet krijgt opgelost.

Aanleveren van Kopij voor de Site

Bericht: Om een bericht of verslagje op de website te zetten, lever je een tekst aan en bij voorkeur ook foto’s. De tekst mag gewoon in de e-mail staan, met de foto’s als bijlagen. Ook kan de tekst met foto’s in een Word-document worden aangeleverd. Ik probeer de aangeleverde lay-out dan zoveel mogelijk over te nemen. Eén foto wordt zichtbaar in de berichten-carrousel op de voorpagina.

Banner (ticker): De tekstbanner, bovenaan op de website, is voor korte boodschappen met een zeker belang. Om een tekstbanner te plaatsen lever je de inhoud aan. Om het passend te maken, kan de tekst door mij worden aangepast. Afhankelijk van de boodschap, staat de banner ongeveer 3 tot 7 dagen op de site.

Foto(‘s): Losse foto’s kun je gewoon als e-mail-bijlagen sturen. Geplaatste foto’s vind je, na inloggen, op de website onder Diversen > Video-/fotogalerij. Van evenementen wordt een aparte galerij gemaakt. Ook het sturen van een enkele foto van iets wat je op de baan hebt gezien is zeer welkom. Deze komt dan in de galerij “Gezien op de Golfbaan”.

Documenten: Documenten worden aangeleverd door commissies en bestuur. Meestal zijn deze in PDF-formaat. Het is de bedoeling dat je zelf, vanuit je eigen programma, er een PDF-document van maakt. Als ik het doe, kan door verschillen tussen computers, de lay-out ongewenst misvormen. In Windows 10 kun je vanuit je eigen programma het document afdrukken en daarbij “Microsoft print to PDF” kiezen.

Bijzondere prestaties: Bijzondere prestaties, zoals het slaan van een eagle, kun je per e-mail aanmelden. Als aan de voorwaarden wordt voldaan, zoals gesteld door de Regel-en-Handicap-commissie, dan wordt de prestatie direct vermeld. Als een score niet in e-golf4u als wedstrijdscore is ingebracht, kun je een foto van de (getekende) scorekaart meesturen. Bij wedstrijden is de wedstrijdleider degene die de prestatie meldt.

E-mail-instellingen @golfclubbleijenbeek.nl

Als je een e-mailadres hebt dat eindigt op @golfclubbleijenbeek.nl, kun je e-mail veilig ontvangen en verzenden op de onderstaande manieren, die hieronder zichtbaar worden nadat je bent ingelogd.

Contactformulier Webmaster

Klik hier om contact op te nemen met het secretariaat van de golfclub.
Onderstaand formulier is alleen om contact op te nemen met de webmaster. Gebruik dit formulier niet voor het aanleveren van kopij, maar doe dat bij voorkeur via het e-mailadres van de webmaster.

(alle velden* invullen)