Winnaars golf/bridge 2018

Vrijdag 11 januari

De 2e vrijdag in de maand, door Tiny en mij(Sybille) heilig verklaard.

Als het even kan zijn wij er want het is niet alleen leuk om een klein rondje te golfen maar ook om daarna een potje te bridgen met allemaal gezellige mensen. Natuurlijk gaat het om het spel en niet om de knikkers maar een (meestal) overdosis aan plezier is voor ons beiden erg belangrijk.

Het hele jaar overziende was er dan afgelopen vrijdag 11 januari ook niets bijzonders aan de hand ware het niet dat ik(Sybille) die dag te verantwoorden andere, dringende bezigheden had en er niet aanwezig kon zijn. Maar verder de rest van het jaar zijn wij(misschien) wel de trouwste golf/bridgers van Bleijenbeek. Altijd aanwezig.

Tiny vond het prima zo en had aangegeven dan wel met Geeranne te spelen.

Ook Tiny ging die dag naar Bleijenbeek om weer een leuke middag te hebben. Nou, dat had ze; want wat bleek: De uitreiking en bekenmaking van de jaarlijkse beker zou op die dag gebeuren.

Niets vermoedend hoorde Tiny allemaal namen langs komen waarvan je zou kunnen denken dat die personen die beker gewonnen konden hebben. Onze namen werden alsmaar niet genoemd en tot slot hoorde Tiny dat wij de nummer 1 zijn geworden en dus de beker hadden gewonnen. Sneu voor mij(Sybille) want ik zat in Nijmegen.

Bij thuiskomst werd ik(Sybille) overstelpt met appjes en mails, niets vermoedend. Maar dat duurde niet zo lang tot ook bij mij het kwartje gevallen was. Winnaar van de beker golf/bridge van het jaar 2018. Eerder hadden wij die beker al een keer gewonnen maar na een jaar weer moeten afgeven.

Dat kan je dus overkomen als je gezellig met ons meedoet iedere 2e vrijdag van de maand op Bleijenbeek. Wij roepen dan ook alle golfende bridgers op: schrijf in en doe mee misschien zijn jullie wel de volgende winnaars, wat niet wil zeggen dat we de beker zo maar uit handen geven we zullen er weer voor strijden.

Hanny en wedstrijdleiders hartelijk bedankt voor het vele werk door jullie gedaan. Maar ook de andere trouwe golf/bridgers bedanken wij, zonder jullie hadden wij nooit de beker kunnen winnen.

 

 

Was getekend

Tiny Slungers en Sybille Parijs